Montaj pe sol

La montajul pe sol, mixerul este montat direct pe fundul bazinului cu ajutorul unei console. ATENȚIE! Dacă mixerul a fost comandat pentru montaj pe sol, consola este premontată. Dacă mixerul a fost livrat fără consolă, comandați ulterior consola potrivită prin intermediul departamentului de service! Pozați cablul de conectare de-a lungul fundului bazinului și ghidați-l în sus peste peretele bazinului.

  1. Spațiul de lucru/locul de amplasare este pregătit pentru instalare. Distanțele stabilite față de echipamentele înglobate și pereții bazinului sunt respectate conform documentației de proiectare.
  2. Mixerul nu este conectat la rețeaua de energie electrică.
  3. Consolă montată la mixer.
  1. Poziționați mixerul pe fundul bazinului cu ajutorul oferit de 2 persoane și marcați 2 găuri de fixare.
  2. Așezați mixerul în afara spațiului de lucru.
  3. Realizați găuri de fixare și așezați ancorajele de legătură. NOTĂ! Respectați prevederile de montare ale producătorului!
  4. După ce s-au întărit ancorajele de legătură, așezați mixerul cu ajutorul oferit de 2 persoane pe ancorajul de legătură și fixați cu materiale de fixare.
  5. Montați ferm mixerul pe fundul bazinului. NOTĂ! Respectați prevederile de montare ale producătorului!
  6. Pozați cablul de conectare ușor tensionat pe fundul bazinului și peretele bazinului. ATENȚIE! Atenție la posibilele locuri de frecare atunci când cablul de conectare este ghidat peste marginea bazinului. Muchiile ascuțite pot deteriora cablul de conectare. Eventual, înclinați muchia bazinului!
  7. Realizați protecția la coroziune (de ex. Sikaflex):
    - rost de etanșare între consolă și structura constructivă.
    - umpleți găurile din placa de bază a consolei.
    - umpleți zgârieturile din consolă.
  1. Mixer montat. Efectuați racordarea electrică.
Montaj pe sol
Montaj pe sol